QUI SOM?

“El pes de tres generacions”

Som dos germans d’Alcampell, José Luis i Ramón Olarte Coll, que hem treballat des de sempre al forn de casa, amb els pares i els nostres avis, aprenent l’ofici des de petits i esforçant-nos al màxim per tirar endavant.
El negoci el va iniciar el nostre avi l’any 1939. Primer va tenir un forn llogat, i a partir del 1954 es va canviar de forn per fer-se’n un propi.

L’any 1960 es va incorporar el nostre pare, i ell i la mare van començar a portar el seu forn fins l’any 1989, quan ens vam traslladar al nou forn familiar, on vam començar a treballar tots junts per ampliar-lo fins l’actualitat.

LA NOSTRA FILOSOFIA

Què fem?

El nostre repte és elaborar productes de la màxima qualitat de la manera més sana possible.

Treball en equip

Treballem en equip afavorint el bon ambient i la implicació de tots com a fórmula ideal per aconseguir el resultat final que volem.

Com ho fem?

L’única manera d’aconseguir-ho és utilitzant les millors matèries primeres, naturals cent per cent i treballats com s’ha fet tota la vida.

Visió de futur

Tot i que sentim tot el pes de la tradició , no ens volem quedar aquí i estem fent constantment passos per seguir evolucionant i adaptar-nos a les necessitats del mercat.